събота, 15 януари 2011 г.

Пътуване до Париж (Част 2)Първото събитие от програмата, беше пресконференцията на водещите имена от плейлистата на дизайнерите, които щяха да покорят подиума. Абстрахирахме се от предварително познатите въпроси и от още по-познатите им отговори и обърнахме внимание на по-сдържаните „репортери”, които само си водеха бележки в малки тефтерчета.

Част от мисията ни беше да се доберем до някой такъв, на който да ме се сторим достатъчно интересни, че да публикува малка колонка за нас, като начинаещи дизайнери на мода. Ефекта от която, щеше да покачи драстично кликовете на сайта ни и да направи голям оборот на пощенската ни кутия.

След пресконференцията, въпросните обекти продължаваха да си водят бележки, дори и когато големите имена си вземаха Наздраве с пенливо питие и сладникава усмивка.

Още докато случайно се сблъсквах с един брадат господин, вече знаех, че той ще е човека, който ще открехне вратата на нашия успех.

От небрежен, разговора ни премина през интригуващ, та стигна почти до приятелски. Размяната на картички с важни контакти, бе началото на началото, както на разговора така и на нещо повече от мечтано до онзи момент. Брадаткото се оказа човекът, без чийто подпис не се публикуваше нищо на предните страници на важно за модните среди списание. А краткият коментар, който той по-късно направи на редовете на списанието му, направи пощенската ни кутия тясна.

В навечерието на третия ден от посещението ни в Париж, модния свят сакаш беше обречен да бъде в краката ни. Или поне така се чувствахме на прага на нашия път към успеха.

Третия ден от посещението ни в Париж и втория ден от всеизвестнага Седмица на модата в едноименния град мина……

                                                     To be continued….снимка: http://fashion.telegraph.co.uk/

1 коментар:

  1. Важното е че остават приятни спомени от такива посещения.

    ОтговорИзтриване