събота, 15 януари 2011 г.

Пътуване до Париж (Част 1)


Преди има–няма време, започнахме да се занимаваме с мода. И не щеш ли пожела ни се да отидем за видим модата от извора. В Париж.
Започнахме само за това да говорим, да търсим подходящи полети в датите около най-бляскавите модни събития.
Още преди да вземем окончателното решение – дали да ходим или не, вече бяхме проучили всички възможности и вече си бяхме начертали подробен план за действие през всичките дни от посещението ни в Париж.
Един ден са запитахме официално – ще ходим ли? И още преди да бе излязъл звука от въпросителния знак, вече знаехме отговора.
Сякаш още преди да си купим самолетните билети - те вече бяха резервирани за нас, а на летището ни чакаше такси, което предварително знаеше адреса на хотела ни и коя е най-вкусната кухня наоколо.
А пък гледката от хотела можеше да се опише в автобиографията на прочут художник, вдъхновявал се през прозореца за най-хубавите си творби. Станцията на метрото беше на разходка разстояние от хотела ни, а от там адресите на най-големите забележителности в града. Нямахме нужда от гид, защото в главите ни бяха отпечатани, всички Must see дестинации

Целта на пътуването ни беше достигната едва на втория ден, когато първоначалната еуфория от пътуването бе задоволена. Таксито отново сякаш предварително знаеше къде отиваме и по пътя почти не ни занимава с професионалната кариера на всичките му братовчеди. Мястото изглеждаше добре познато от запечатаните дълбоко в съзнанието ни уеб адреси.
Списъка с Must be евенти знаехме на изуст и внимателното прочитане на програмата бе само за да уважим хората които бяха заети с отпечатването й.

Първото събитие беше ……

                                         To be continued……


снимка: http://news.fashion.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар