Условия за ползване

Стиховете в този блог са мои и отразяват моментно настроение, чувства, емоции, впечатления или интерпретации на заобикалящия ме свят.
Възможно е част от съдържанието да е близко по смисъл, звучене или външен вид на материали от други автори, но освен където е изрично упоменато друго авторство, текстовете са мои.
Възможно е в текстовете да присъстват цитати на други автори, като това е изрично отбелязано в кавички и автора и/или източника са цитирани на същата страница.

Снимки и други графични материали са мои или са взаимствани от общодостъпни адреси в интернет, като това е изрично упоменато, чрез препратки към източниците им.
В случай, че някой разпознае свой материал без да е отбелязана връзка към него или ако има нещо против неговия материал да е публикуван тук, моля да ми пише чрез коментар или е-поща.

При интерес за използване на материали от този блог в други медии, бих се радвал да упоменете първоизточника, съгласно условията на договора Криейтив комънс  2.5.


В Blog&Roll секцията включвам връзки към любими сайтове, както и последно публикувано заглавие подредени по актуалност на последната публикация.

За целите на обогатяване на интернет пространството, както и за извличане на максимума от потенциала на интернет, очаквам коментари, предложения и препоръки под формата на коментари, лични съобщения чрез ел.поща и др.

Очаквам също така, изразяване на мнения в културна форма, каквато подхожда на цивилизовани хора.


Поздрави
Стефан